Fælge

Få et overblik over vores mange forskellige fælge

  • Fælge

Alufælge med dæk som pakkeløsning eller separat

Det skal være let at finde flotte alu fælge til herlige priser! Derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig noget af det mest spændende tilbehør til biler – til stærke priser! Se vores mange gode alufælge tilbud og kombinationspakker med billige dæk og fælge.

Som bilentusiaster ved vi selv, at du løbende omkostninger på bilen ikke er spændende. Men det er det flotte tilbehør, der giver bilen liv og karakter til gengæld! Vi er derfor stolte af, at være udbydere af billige dæk og fælge, så der er råd til selvforkælelse – også selvom dit budget måske ikke er verdens største. For selvom, at det er dyrt at have en bil, så vil man gerne have et pænt køretøj, hvad enten man går all-in på at modificere bilen til drømme looket eller kører en fed underspillet stil, hvor det enkle design kombineret med et sæt alu fælge skaber et smukt sammenspil.

Uanset hvilket udtryk du drømmer om at give bilen, står vi til rådighed for at finde det perfekte match mellem bil og fælge.

Vores erfaring er din garanti for billige dæk og fælge

Hos wheel Parts har vi over årene samlet erfaring inden for branchen for alufælge med dæk, og vi er derfor godt sat ind i hvilke fælge, som passer lige præcis til din bil. Så uanset om du kører tysk, italiensk, svensk eller en bil fra et helt fjerde land, så kan du trygt lade os rådgive dig. Vi har monteret alu fælge på alle typer af biler, så vi er overbeviste om, at vi sagtens kan finde en type fælg, som er i en prisklasse, hvor alle har lyst til at være med!

For at gøre det endnu billigere kan det betale sig, at købe fælge med dæk – ja, billige dæk og fælge i samme pakke! Ofte har vi kunder, som for nyligt har købt dækkene, og nu også ønsker at finde en perfekt fælg dertil. Den bedste løsning er dog at købe begge dele i en kombinationspakke, hvor man naturligvis sparer penge.

Vi opfordrer derfor både eksisterende og potentielle kunder til at tænke sig om, næste gang de køber dæk – for hvis de bliver købt hos os, i form af en pakke med alufælge med dæk, så spares der penge, der i stedet kan bruges på andet flot tilbehør.

Alu fælge er essentielt for det samlede indtryk

Sagt med et glimt i øjet, så krummer vi bilentusiaster ofte tæer, når vi ser en rigtig lækker vogn komme kørende med de alu fælge, som der blev sat på af bilfabrikken – eller endnu værre: hjulkapsler. Det er netop derfor, at vi altid kører alufælge tilbud, så man - selvom man ikke vil ofre en formue på nye fælge med dæk - sagtens kan få en smartere bil. Og det er trods alt en lille investering, når man nu allerede har købt den dyre vogn, som man så længe har ønsket sig. For når man først råder over den, er det klart sjovest at kunne montere drømme-fælgene, der pifter looket godt og grundigt op.

Vi får ofte feedback fra vores skønne kunder, og tendensen er klar! Som ny ejer af superfede alu fælge, som ikke har kostet alverden, er det bare lidt federe at drøne rundt. Faktisk siger man i branchen, at et par fælge til 10.000 kr. kan få din bil til at se 100.000 kr. dyrere ud – og hvem vil ikke gerne køre rundt i en bil, som ser lidt smart ud? Det ved vi i hvert fald, at vi gerne selv vil her hos Wheel-Parts, og vi nyder derfor også at eksperimentere med at finde de rette dele til vores biler.

Alufælge tilbud er vores speciale

Hos Wheel-Parts er vi, som sagt, eksperter indenfor billige dæk og fælge. Det betyder dog ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten – nej, nærmest tværtimod! Vi er konstant på jagt efter gode tilbud hos vores leverandører, og når vi får rabatter hos dem sørger vi for, at de også går videre til vores kunder. Så hvis vi får en 25% reduktion på en ordre, så kan du være helt sikker på, at du også får 25% i rabat på de selv samme alu fælge!

Husk! Vi tilbyder finansiering

Vi prioriterer fælge højt, men vores kunder højere. Derfor skal vores sortiment naturligvis være tilgængeligt for alle. Af samme årsag tilbyder vi finansiering som en del af vores kundeservice, så du kan læne dig tilbage, finde dine yndlings fælge i sortimentet og stadig vide, at de kan komme til at spinne rundt på din bil.

Så om du er på udkig efter alufælge med dæk til dig selv, en kammerat, som mangler, eller en helt tredje, så tag et kig i vores store udvalg – og husk! Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller særlige forespørgsler i forbindelse med at skaffe produkter hjem.

Kontakt os via info@wheel-parts.dk eller på 81 71 07 77.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Særligt om BMW fælge

Som stolt ejer af en BMW er det vigtigt, at den opretholder det flotte look. Med smarte BMW fælge er du sikker på, folk kigger en ekstra gang. Og det bedste er, at det ikke er dyrt!

Hvis du er ejer af en BMW kan du være sikker på, at folk vil misunde dig. Tyske biler har altid haft ry for at være kvalitetsbiler, og BMW er bestemt ikke en undtagelse. Sammen med Mercedes Benz og Audi har BMW for alvor sat Tyskland på verdenskortet rent bilmæssigt. Deraf ved alle også, at hvis man kører en BMW, så har man ikke sparet på bilen – til gengæld har man da også fået en bil i høj kvalitet, som ligeledes kører som en drøm. Man kan dog hurtigt gå hen at blive træt af de standard BMW fælge, som man fik med fra fabrikken – og det er her, at vi kan hjælpe dig!

Gode priser og hurtig montering af fælgene

Hos Wheel-Parts har vi konstant fokus på at optimere vores priser og monteringstid, så vores kunder så billigt og hurtigt som muligt kan få deres nye fælge på. Forleden havde vi en kunde inde, som havde købt nogle CVT BMW fælge, som han gerne ville have monteret på sin BMW E91. Og det skulle meget gerne ske inden dagen var omme, da han skulle bruge dem dagen efter. Som sagt, som gjort – vi fik hurtigt monteret de nye fælge, så både pris og service var som kunden ønskede det.

Denne lille historie fortæller på én og samme tid, hvad vi ønsker at være kendt for. Nemlig fantastiske priser på kvalitetsprodukter – og service fra øverste hylde til alle vores kunder. Vi ønsker at give dig samme hurtige og effektive service, så du bliver 110 procent tilfreds med dine nye BMW fælge – eller andre alufælge - når du handler hos Wheel-parts.

På jagt efter de perfekte fælge?

Hvis du ikke er den store ekspert inden for BMW fælge, eller bare ikke har fundet det perfekte match endnu, så står vi til rådighed for dig. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde de BMW fælge, som passer lige præcis din bil og din stil. Vi har over årene samlet en masse erfaring på markedet for fælge, så vi er overbeviste om, at vi nok skal finde noget, som også falder i din smag!

Hvis det lyder godt med nogle nye BMW fælge, så kontakt os i dag på nummeret 81 77 07 77 – så står vi klar med et uforpligtende tilbud til dig!

Få et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os og få et godt tilbud!