Profil

Læs historien bag vores virksomhed

Vores baggrund

Wheel-parts startede i et mindre lokale i Glostrup på hovedvejen og herfra udviklede vi vores store succes. Idag hedder vi wheel-parts.dk.

Kort tid efter manglede vi plads - det resultere i at vi flyttede til Albertslund, til nye og større lokaler, men denne gang med noget helt særligt, da vi slog os samme med wrapstyle Denmark - Dette har betydet for vores kunder, at vi nu kan tilbyde montering i eget værksted, stor lounge/vente værelse, større showroom og andre muligheder.

Vores holdninger

Idag har vi skiftet navn til Wheel-parts.dk og dette betyder at vi kan nu levere andre produkter end tidligere såsom undervogn, dæk, fælge, lygter, chiptuning, samt wrap og rudetoning i samarbejde med wrapstyle Danmark.

Vi prioriterer vores kunder højt, vi yder vores bedste for at DU som kunde kan få den bedste vejledning samt en god og behagelig kundeservice. Vi satser som altid på at være en af de billigste på marked, og sørger vi altid er opdateret med det nyeste på marked - har vi ikke det du søger, skaffer vi det hjem, så simpelt er det.
02
lambo
05
04

Få et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os og få et godt tilbud!